logótervezés

Logóra van szükséged? 

Akár a vállalkozásodat szeretnéd elindítani vagy blogod számára szeretnél egy megfelelő logót, segítek neked, hogy a sok befektetett munkádhoz méltó megjelenés párosuljon.

A klasszikus mondás szerint nem elég profinak lenni, annak is kell látszani!

Miért olyan fontos ez? 

Nos, egy  logó legfontosabb feladata az, hogy megkülönböztessen a versenytársaidtól és a hozzád hasonló tevékenységet végző, más vállalkozásoktól valamint az, hogy a megfelelő pillanatban emlékeztessen. A logó vállalkozásod arculatának legfontosabb eleme, ezért nagyon fontos, hogy a bármilyen felületen jól használható legyen, akár egy weboldalról, óriásplakátról vagy éppen reklámtollról van szó. 

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a tervezés első lépéseként megismerjem a vállalkozásodat, céljaidat. Megbeszéljük, hogy milyen, kikből áll a célközönséged, milyen igényeikre jelent a te vállalkozásod megoldást.

A tervezés folyamatában végig együtt dolgozunk, az első vázlatok elkészülésétől kezdve egészen a befejezésig. 

Az elkészült logót vektoros és képi formátumokban adom át, megegyezésünknek megfelelően. Elkészülnek a logó lehetséges mutációi, illetve igény szerint  készítek a közösségi oldalakon használható profilképet is. 

Mennyibe kerül a logótervezés? 

Két csomagból választhatsz, íme! 

Alap csomag

60.000 Ft

Ha nagyon határozott elképzelésed van, esetleg már egy skiccet is készítettél és tényleg csak végső formába kell önteni, akkor számodra ez lesz a megfelelő! A csomag a következőket tartalmazza:

Tervező csomag

80.000 Ft

Teljesen új, testreszabott, egyedi logót szeretnél és jó lenne, ha több lehetőségből tudnál választani? A tervező csomag pont ezt tudja, kérd ezt az opciót!

Ha nem találtad meg amit keresel, akkor kérj egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, biztosan lesz valamilyen megoldás a te esetedben is!