Grafika

Minden vállalkozás életében előfordul, hogy meg kell jelennie online felületeken vagy szükség lesz nyomtatott anyagokra. Sok esetben a potenciális ügyfél vagy vásárló ezekből szerzi az első benyomásait és dönti el, hogy fog-e vásárolni, vagy igénybe veszi-e a szolgáltatásodat. Nagyon nem mindegy, hogy ezek milyen minőségben készülnek, harmóniában vannak-e a céged, vállalkozásod arculatával. 

Segítek neked abban, hogy az így kialakult kép megfeleljen leendő ügyfeleid, vásárlóid igényeinek.

Ha bizonytalan vagy, hogy miben kérheted egy grafikus segítségét, akkor olvasd el az erről szóló cikkemet, ahol bővebben írtam erről.

Offline grafika 

Ez itt csak néhány példa a leggyakoribbak közül. Sokféle terméket terveztem már, az öt méteres molinótól kezdve, a gyerekbútor dekoráción át a néhány centis bicskára készült grafikáig. 

 • névjegykártya
 • ajándékkártyák, utalványok, kuponok
 • rollupok, molinók, kül- és beltéri tájékoztató táblák
 • kiadványok, szóró anyagok, prospektusok
 • könyvborító
 • szórólap, tri-fold brosúra
 • csomagolásterv
 • póló, vászontáska, egyéb reklámtárgyak
 • árlisták, menük, étlapok stb.

Online grafika

 • Facebook profil és borítóképek
 • Instagram story kiemelések 
 • Canva sablonok
 • bannerek, egyéb hirdetések
 • ikonok, grafikák
 • webdesign stb.

Logótervezés

Akár a vállalkozásodat szeretnéd elindítani vagy blogod számára szeretnél egy megfelelő logót, segítek neked, hogy a sok befektetett munkádhoz méltó megjelenés társuljon.

Egy  logó legfontosabb feladata az, hogy megkülönböztessen a versenytársaidtól és a hozzád hasonló tevékenységet végző, más vállalkozásoktól valamint az, hogy a megfelelő pillanatban emlékeztessen. A logó vállalkozásod arculatának legfontosabb eleme, ezért nagyon fontos, hogy bármilyen felületen jól használható legyen, akár egy weboldalról, óriásplakátról vagy éppen reklámtollról van szó. 

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a tervezés első lépéseként megismerjem a vállalkozásodat, céljaidat. Megbeszéljük, hogy milyen, kikből áll a célközönséged, milyen igényeikre jelent a te vállalkozásod megoldást.

A tervezés folyamatában végig együtt dolgozunk, az első vázlatok elkészülésétől kezdve egészen a befejezésig. 

Az elkészült logót vektoros és képi formátumokban adom át, megegyezésünknek megfelelően. Elkészülnek a logó lehetséges mutációi, illetve igény szerint  készítek a közösségi oldalakon használható profilképet is. 

Webdesign, weboldalkészítés

A vállalkozás weboldala kvázi egy nagyon sokoldalúan használható kirakatként működik. Ezen a felületen bemutatkozhat, pontos képet adhat arról, hogy mivel foglalkozik, milyen értékeket ad át az ügyfeleinek, vásárlóinak. 

Jól tudom, hogy a weboldalak esetében is nagyon fontos az első benyomás, hogy a látogató azonnal tiszta képet kapjon a szakértelmedről. Ehhez a weboldalt minden esetben a saját arculatodhoz igazítva, egyedi designnal tervezem meg, áttekinthető, jól funkcionáló felépítéssel. A design mellett a jól használhatóságra is nagy hangsúlyt fektetek, figyelek rá, hogy a látogató könnyen megtalálja amit keres.

A reszponzivitás már alapvető, a mobil eszközök korában nem is lehet kérdés. Elvégzem az alap SEO beállításokat is, ezek segítik a látogatókat, hogy megtalálják az oldalad. 

Mindezt fűszerezzük egy kis marketinges megközelítéssel, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól konvertáljon az oldal. Legyen a cél akár ajánlatkérés, érdeklődés vagy megrendelés.

Ha az oldal kivitelezését is kéred, akkor WordPress alapú weboldal elkészítését vállalom. Ennek a rendszernek vitathatatlan előnye, hogy később könnyen bővíthető, módosítható és a szerkesztése sem igényel különösebb tudást.  Az oldal kezeléséhez egy leírást készítek és meg is tanítom neked azokat a lépéseket melyek segítségével egyedül is tudsz tartalmat szerkeszteni, feltölteni. 

Ha esetleg olyasmire van szükséged ami itt nem szerepel, kérlek írj nekem, hogy megbeszélhessük miben tudok segíteni. További információért fordulj hozzám bizalommal!